Fagkunnskap

Kundeservice, kvalitet, kompetanse og fagkunnskap setter vi høyt, og vi har alle nødvendige godkjenninger.

Kundeservice

Vi skal gjøre vårt ytterste for at kunden skal bli fornøyd, og oppdragene skal bli utført til avtalt tid og pris.

Kvalitet

Arbeidet vi utfører skal bestå av solid arbeid og godt håndverk. Når jobben er ferdig skal prosjektet være preget av høy kvalitet i alle ledd.

Kommunikasjon

Vi ønsker å kommunisere med kunden hele veien. Vi ønsker at kunden skal være trygg på kvaliteten vi tilbyr.

Spesialist på høykvalitets oppussing og modernisering av interiør:

Maling og Flis AS

Vi utfører flislegging, maling, utskiftning av vinduer og dører, samt montering av innredning. Vi kan tilpasse interiørløsninger  etter kunders behov og ønsker, og kan gjenspeile eiers personlighet og smak. 

Kunder som ønsker råd om innvendig ferdigstillelse, fargevalg eller en funksjonell planløsning, er velkommen til å benytte seg av våre rådgivningstjenester.

Vi bruker for det meste høykvalitets porcellanato-fliser fra NorFloor, som er en fast leverandør av byggevarer for Maling & Flis.

Keramisk flis

Porcellanato

Porcellanato er keramisk flis som er ensartet i struktur og fremstilles av såkalt steintøy: en blanding av leire, kaolin, kvartssand, feltspat og chamotte, som sammenpresses under trykk opptil 800 kg / cm2, og deretter blir brent ved 1200 – 1300 °C.

Porcellanato er et materiale med lavt vannoppsug, det er frostsikkert og kan brukes både innendørs og utendørs. Porcellanato er hardt og slitesterkt, og i motsetning til vanlig glasert flis er porcellanato frostsikkert og karakteriseres av lavt vanninntak.

Ønsker du mer informasjon eller har du noen spørsmål?